pátek 16. října 2015

3 kawaii DIY tights

Jakožto člověk, který vždycky nenáviděl pracovní činnosti, jsem se po zmizení tohoto předmětu všemožně vyhýbala činnostem, které mi tento předmět jen z dáli připomínali. Bohužel ne všechno oblečení se dá sehnat na netu a někdy je prostě jednodušší vyrobit si sám než kupovat něco ze vzdálených zemí a vysoké poštovné. Pro tento článek jsem si vybrala několik krásně vypadajících a velice jednoduchých návodů, jak vylepšit nudně vypadající silonky.













Krystalové silonky


Silonky
Lepící falešné krystalky
Lepidlo

Na světě není nic jednoduššího než tohle. V podstatě na sebe jen nasoukáme silonky a začneme krystal po krystalu lepit na libovolná místa. Občas krystalky se silonkami trochu zvedneme, aby nezůstaly přilepené ke kůži.
Takto jednoduše můžete vyrobit hromady originálních silonek. Místo krystalků se dají použít i flitry, knoflíky nebo cokoliv, co není moc těžké a lepidlo to udrží na místě.








Kočičí pacičky

Silonky
Barvy na textil
Tužku, papír, nůžky...

Na papír si předkreslíme obrys kočičích pacek a vystřihneme jeho vnitřek. Co nejlépe narovnáme silonky, připevníme si šablonku a začneme nanášet barvu. S barvou poté pracujeme tak jak je napsáno na obalu (zažehlit, nechat uschnout...)



Netopýři nebo cokoliv jiného

Silonky
Barvy na textil
Tužku, papír, nůžky...

Postup je v podstatě kombinací dvou předešlých. Namalujeme si obrys toho, co chceme na silonkách a vystřihneme z něj šablonku. Poté si silonky oblečeme. Šablonku přikládáme na místa tam, kde chceme obrázek mít a zamalujeme barvou. Doporučuju při vybarvování dát pod silonky kousek kartonu, aby barva neskončila i na vašich nohou.

2 komentářů:

Ľúbezná řekl(a)...

ja by som nevedela namalovať netopiere ani čokoľvek iné :D

Unknown řekl(a)...

Na tie netopierie silonky som už videla návod ale keďže už jedny mám stále sa mi do toho akosi nechce.

Okomentovat